ZAHVALE

Zahvala za donaciju dječjih slikovnica nakladniku „Naša djeca d.o.o.“

Dječji vrtić Potočnica ovim se putem od srca zahvaljuje na donaciji 50 dječjih slikovnica nakladniku „Naša djeca d.o.o.“. Slikovnice su podijeljene svim skupinama „Potočnice“, a preostali dio namijenjen je našoj vrtićkoj knjižnici.

Hvala vam!
 Zahvala roditeljima, djeci i djelatnicima na sudjelovanju na humanitarnom Božićnom sajmu „Potočnice“

Dragi roditelji, draga djeco, dragi djelatnici Potočnice, dragi SVI,

Od srca vam zahvaljujemo što ste se uključili u našu plemenitu inicijativu humanitarnog karaktera i podržali akciju kojom smo zajedno prikupili 12.964,00kn (odnosno 12.214,00kn + 100€).

Neki od vas nisu stigli na Božićni sajam, ali su se neovisno o tome priključivali i u danima nakon završetka sajma i hvala vam puno puno na tome!
Prikupljena sredstva predana su za potrebe liječenja malene djevojčice naše vrtićke kolegice odgojiteljice i najiskrenije se nadamo i želimo najbolje!

Hvala vam!
 
Zahvala djeci i roditeljima vrtićkih skupina dječjeg vrtića „Potočnica“ na sudjelovanju u humanitarnoj predstavi studenata Učiteljskog fakulteta u Zagrebu

Draga djeco, dragi roditelji,

Hvala vam što ste se odazvali na naš poziv za sudjelovanjem u humanitarnoj predstavi studenata Učiteljskog fakulteta u Zagrebu i svojim donacijama potpomogli kupnju uređaja za hemodijalizu za Klaićevu bolnicu.

Tom je prilikom od strane dječjeg vrtića „Potočnica“, Osnovne škole „Davorina Trstenjaka“  i studenata Učiteljskog fakulteta, u tri izvedbe predstave „Božićni san male Klare“, prikupljeno 9.000,00kn, od čega je „Potočnica“ prikupila i predala 3.375,00kn.

Hvala vam!Ispiši stranicu