Logopedski kutak

Poštovani roditelji/skrbnici,

dobro došli u logopedski kutak dječjeg vrtića Potočnica.

Ovdje možete pronaći informacije o komunikacijskom, jezičnom i govornom razvoju djece, vježbicama za poticanje kod kuće, ali i informacije o samoj logopediji i logopedima. 

Ukoliko vas zanimaju aktualnosti iz struke i nove spoznaje, posjetite mrežnu stranicu Logoped.hr. To je portal koji uređuju stručnjaci i na njemu možete pronaći mnogo aktivnosti, materijala i ideja za rad s vašim mališanima. 


Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nastavna je i klinička jedinica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Višegodišnjim radom koji je organiziran u specijaliziranim kabinetima, Centar je prepoznat kao mjesto osobite znanstveno-stručne ekspertize i izvrsnosti u pružanju neposredne savjetodavno-edukativne i stručne potpore. Zbog nemogućnosti pružanja usluga direktnim putem te uvažavajući trenutne okolnosti, roditeljima je omogućeno besplatno telefonsko savjetovanje vezano uz različita područja razvoja djeteta. Na poveznici iz nastavka možete pronaći područja iz kojih stručnjaci (psiholozi, edukacijski rehabilitatori, logopedi i socijalni pedagozi) pružaju podršku i savjetovanje, vrijeme u kojem ih se može nazvati i telefonski brojevi: https://centar.erf.unizg.hr/ 

! U kutiću za male možete naći igre za razvijanje predčitalačkih vještina, odnosno Čitanje prije škole   ili   Matematiku prije škole


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i dvojbi vezanih za jezično-govorni razvoj svojeg djeteta, obratite mi se.

Srdačno,


Vaša logopedinja Irena Mlinarić Trabalko 


irena.mlinaric@dv-potocnica.hr Poštovani roditelji,

zbog velikog broja bolovanja i preraspodjele posla, logoped neće biti u mogućnosti održati vježbe 10., 11. i 12.5.2023. godine.

Hvala na razumijevanju


10.5.2023.


 

Ispiši stranicu