Kutić za velike

OBAVIJEST

Dragi roditelji,

obavještavamo vas da će se provesti izbori za predstavnika roditelja u Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Potočnica.
 
Izbori će se održati dana 28. ožujka 2023. godine od 15:00 do 17:00 sati.
 
Kandidate je moguće predložiti u tajništvu vrtića u uredovnom radnom vremenu od 08:00 do 16:00 sati najkasnije do ponedjeljka 27. ožujka 2023. godine.
 
Izbori će se provesti u prostoriji „Prometal“ (kod izlaza na dvorište).
 
 

Dječji vrtić PotočnicaPoštovani roditelji, 

stigla je obavijest Gradskog ureda za obrazovanje, sport i malde vezana uz proceduru upisa u 1. razred osnovne škole djece s teškoćama u razvoju i djece koja su imala odgodu upisa u školu za tekuću pedagošku godinu. 
Postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u 1. razred vršit će se od 1. veljače do 15. travnja 2023. godine.
Na sljedećoj poveznici možete pregledati raspored pregleda prema mjestu stanovanja. 

19.1.2023.

Vaša Potočnica


Poštovani roditelji,

 

Zahvaljujemo vam što ste  djecu upisali u posebne programe koje naš vrtić nudi. Na nama je da opravdamo vaše povjerenje te da programe koje dodatno naplaćujemo učinimo još boljima. Naši odgojitelji se maksimalno posvećuju provođenju programa i dodatno educiraju kako bi ga učinili što kvalitetnijim.

Obavještavamo vas kako će cijene svih posebni programa DV Potočnica od 01.09.2022. godine biti 300,00 kn.

 

Veselimo se zajedničkoj igri, učenju i druženju.

 Poštovani roditelji,

sa zadovoljstvom vas obaviještavamo da je Ministarsvo znanosti i obrazovanja dalo odobrenje za naš sportski program te ćemo isti početi provoditi od 1. rujna 2021. godine, odnosno u novoj pedagoškoj godini. Program će se provoditi u dvije odgojno-obrazovne skupine u kojima će raditi odgojiteljice Suzana Gojsević i Slavica Trčak te Jasminka Štefčić, Sanja Markić i Ivana Purgar. 

Veselimo se novim druženjima!

 

Vaša Potočnica

 


Poštovani roditelji/skrbnici,

Središnji državni ured za demografiju i mlade pokrenuo je projekt e-Dječja kartica ''Mudrica'', jednu od novih poticajnih mjera obiteljske i populacijske politike. E-Dječja kartica namijenjena je roditeljima, udomiteljima i skrbnicima, a čije korištenje omogućuje razne pogodnosti ili popuste na proizvode ili usluge kod dogovorenih partnera iz javnog i privatnog sektora.


Suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja

Promotivni i informativni plakati e-Dječje kartice sadrže detaljne informacije o načinu pristupanja te korištenju nove e-usluge na sustavu e-Građani
 

 

 
 

Dragi roditelji,

znamo da nam je svima teško prilagoditi se novom načinu života i svim izazovnim situacijama koje donosi. Odričemo se mnogih stvari koje smo (i još uvijek) smatrali normalnim i svakodnevnim. No, upravo zato, trebamo ostati pozitivni i vjerovati da će sve brzo proći te da ćemo se vratiti "u normalu". 

Kao što kaže Mile Kekin u svojoj novoj pjesmi :


"ko što svaka mora
proći mora
i ova će proći

ko što jednom zora

mora doći

i ovo će proći"


OVO ĆE PROĆI 
 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je izdao plakat/letak za informiranje o virusu i zaštiti od istog. Možete ga pronaći na ovom linku.

link na unicefovu stranicu:  https://www.unicef.org/croatia/price/koronavirus-upute-za-odgojitelje-ucitelje-i-nastavnike

Ispiši stranicu