Kutić za velike

OBAVIJEST


Poštovani roditelji,

ukoliko vas zanima razvoj komunikacije, jezika i govora vaše djece te imate bilo kakvih briga ili upita, javite se logopedinji na mail irena.mlinaric@dv-potocnica.hr 
 

Logopedinja će vas saslušati, procijeniti komunikacijski, jezični i govorni razvoj djeteta te povratno vam se javiti s informacijama koje mogu uključivati preporuku za detaljnu obradu van vrtića, savjete za rad s djetetom kod kuće i/ili uključivanje djeteta na logopedske vježbe u vrtiću. 


Srdačno,

logopedinja Irena

 


Poštovani roditelji,

 

Zahvaljujemo vam što ste  djecu upisali u posebne programe koje naš vrtić nudi. Na nama je da opravdamo vaše povjerenje te da programe koje dodatno naplaćujemo učinimo još boljima. Naši odgojitelji se maksimalno posvećuju provođenju programa i dodatno educiraju kako bi ga učinili što kvalitetnijim.

Obavještavamo vas kako će cijene svih posebni programa DV Potočnica od 01.09.2022. godine biti 300,00 kn.

 

Veselimo se zajedničkoj igri, učenju i druženju.

 Poštovani roditelji,

sa zadovoljstvom vas obaviještavamo da je Ministarsvo znanosti i obrazovanja dalo odobrenje za naš sportski program te ćemo isti početi provoditi od 1. rujna 2021. godine, odnosno u novoj pedagoškoj godini. Program će se provoditi u dvije odgojno-obrazovne skupine u kojima će raditi odgojiteljice Suzana Gojsević i Slavica Trčak te Jasminka Štefčić, Sanja Markić i Ivana Purgar. 

Veselimo se novim druženjima!

 

Vaša Potočnica

 


Poštovani roditelji/skrbnici,

Središnji državni ured za demografiju i mlade pokrenuo je projekt e-Dječja kartica ''Mudrica'', jednu od novih poticajnih mjera obiteljske i populacijske politike. E-Dječja kartica namijenjena je roditeljima, udomiteljima i skrbnicima, a čije korištenje omogućuje razne pogodnosti ili popuste na proizvode ili usluge kod dogovorenih partnera iz javnog i privatnog sektora.


Suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja

Promotivni i informativni plakati e-Dječje kartice sadrže detaljne informacije o načinu pristupanja te korištenju nove e-usluge na sustavu e-Građani
 

 

 
 

Dragi roditelji,

znamo da nam je svima teško prilagoditi se novom načinu života i svim izazovnim situacijama koje donosi. Odričemo se mnogih stvari koje smo (i još uvijek) smatrali normalnim i svakodnevnim. No, upravo zato, trebamo ostati pozitivni i vjerovati da će sve brzo proći te da ćemo se vratiti "u normalu". 

Kao što kaže Mile Kekin u svojoj novoj pjesmi :


"ko što svaka mora
proći mora
i ova će proći

ko što jednom zora

mora doći

i ovo će proći"


OVO ĆE PROĆI 
 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je izdao plakat/letak za informiranje o virusu i zaštiti od istog. Možete ga pronaći na ovom linku.

link na unicefovu stranicu:  https://www.unicef.org/croatia/price/koronavirus-upute-za-odgojitelje-ucitelje-i-nastavnike

Ispiši stranicu